Работилници по хип-хоп музика - Creativity Create Change

1 August 2016
Comments Comments Off on Работилници по хип-хоп музика – Creativity Create Change
Category: News
1 August 2016, Comments Comments Off on Работилници по хип-хоп музика – Creativity Create Change

В рамките на проект “Creativity Create Change, Сдружение “Международен Алианц за Развитие организира провеждането на работилници по хип-хоп музика на тема “Не на речта на омраза”.

Ако сте креативна и творческа личност, на възраст от 18 до 29 години, обичате да пишете музика и да пеете, заповядайте да се позабавляваме заедно.

По време на работилниците ще бъде се запознаете целите и дейностите на проекта “Creativity Create Change”, ще се провеждат дискусии свързани с речта на омраза и това как хип-хоп  музиката може да бъде използвана като метод за противодействие. Ще ви представим песните изработени по време на проекта и ще насочим усилията си в създаването на текст и музика за песен.

Изработената песен ще бъде записана популяризирана в 7 държави (България, Сърбия, Македония, Гърция, Албания, Ирландия и Белгия) в рамките на проекта.

Работилниците ще се провеждат в групи от 10 до 15 човека, в периода 15-19 Август 2016г., от 17:30 до 19:30 часа в гр.София, заседателна зала на хотел „Адриа” (ул. Княз Борис I № 2017) и в звукозаписното студио на Телевизия “Евроком”.

Записване до 8-ми Август 2016г.

office@idanetwork.eu

Очакваме Ви!

Comments are closed.