Работилници за хип-хоп танц - Creativity Create Change

4 July 2016
Comments Comments Off on Работилници за хип-хоп танц – Creativity Create Change
Category: News
4 July 2016, Comments Comments Off on Работилници за хип-хоп танц – Creativity Create Change

В рамките на проект “Creativity Create Change, Сдружение “Международен Алианц за Развитие организира провеждането на работилници по хип-хоп танц на тема “Не на речта на омраза”.

Ако сте креативна и творческа личност, на възраст от 18 до 29 години, обичате танца и заряда, който той носи, заповядайте да се позабавляваме заедно.

По време на работилниците ще се запознаете с целите и дейностите на проекта “Creativity Create Change”, ще се провеждат дискусии свързани с речта на омраза и това как хип-хоп  танца може да бъде използван като метод за противодействие. Ще ви представим песента на проекта и ще разучим заедно хореографията на танца.

Разучения танц ще покажем по иновативен начин, чрез флашмоб, който ще заснемем и ще бъде популяризиран в 7 държави (България, Сърбия, Македония, Гърция, Албания, Ирландия и Белгия) в рамките на проекта.

Работилниците ще се провеждат в групи от 10 до 15 човека, в периода 18-22 Юли 2016г., от 17:30 до 19:30 часа в гр.София, заседателна зала на хотел „Адриа” (ул. Княз Борис I № 2017) и в залата за тренировки на денс-студио “Hypers”.

Записване до 11-ти Юли 2016г.

office@idanetwork.eu

Очакваме Ви!

Comments are closed.